Alla samlingarVanliga frågor
Är min profil offentlig?
Linnea avatar
Skrivet av Linnea
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Alla profiler är offentliga för att säkerställa maximal exponering, i linje med plattformar såsom LinkedIn, Facebook eller Instagram. Detta syftar till att underlätta för produktionsbolag, rollsättare och casting directors att upptäcka talanger. Om du inte önskar att din profil ska vara synlig på sökmotorer, kan du navigera till "inställningar", tryck på "radera konto" och därefter markera "dölj profil från sökmotorer". Observera att det kan dröja några dagar innan din profil helt försvinner från alla sökmotorer.