Alla samlingarTalanger
Användarnamn på acasting
Linnea avatar
Skrivet av Linnea
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Genom att skapa ett användarnamn på din profil får du en unik URL, till exempel www.acasting.se/Linneakarlsson. Det gör det enkelt att dela din profil och länka den på sociala medier. Du får i princip en kostnadsfri hemsida som du kan administrera själv, samtidigt som vi hjälper dig att exponera den för produktionsbolag, rollsättare och castingdirectors. Detta underlättar för dem att hitta och kontakta dig för potentiella jobbmöjligheter och projekt.